Leveransmetoder och villkor
Bring

Leverans


Här hittar du information om leveranser
Här finner du den grundläggande informationen om våran leverering. Letar du efter information om produktionstiden på böcker, titta på våran sida om expresstryck. Observera att vi har samma leveransvillkor som LaserTryck.se. Vill du ha detaljerad information om extra tjänster och alternativ till leverans, titta här.

Alltid Postnord
Som standard sänder vi alla beställningar med postnord. Frakten till Sverige är alltid 100.- oavsett hur mycket eller lite du beställer.

Leverans till privatadresser i Sverige
Vi rekommenderar att du noterar ditt telefonnummer om din order skall levereras till en privatadress i Sverige.

Faktura


Kan du utfärda en faktura utan moms?
Vid beställning från Danmark, Norge, England eller Tyskland, beställ via landets systerföretag. Vi vill fakturera till andra länder, men en avgift tas ut på grund av den extra administrationen. Kom ihåg att ange moms nr när du skapar en beställning om fakturan ska vara utan moms. Observera att detta endast är möjligt om din beställning faktureras och skickas utomlands.

kundens ansvar
Om andra fraktmetoder än standard ska användas är det kundens ansvar att vi får den dokumentation vi behöver för att göra en faktura utan moms.

Vi betalar inte bankavgiften
När du betalar från ett utländskt konto: Observera att vi inte betalar bankavgiften. Din överföring måste därför vara fakturabelopp + bankavgift.

Din indkøbskurv


Expresspris :
Samlet trykpris : ekskl. moms
Samlet rabat :