Besök oss på Bokmässan Göteborg

Om du är utställare eller planerar att besöka Bokmässan i Göteborg skulle vi gärna se dig i vår monter G-01:21 och presentera dig för framtidens bokproduktion.

Se hur bookbox kan hjälpa dig att spara över 8 500 SEK på en traditionell mjukpärmsutgåva och se ännu fler tydliga exempel på dina framtida besparingar med bookbox.

Läs mer bookbox här

Gör dig redo för julhandeln

Som tryckeri har vi de senaste åren upplevt en betydande tillväxt i försäljningen av böcker riktade till Bok Forum och julhandeln. Det är allt från kokböcker till biografier och romaner, men framför allt även fotoböcker som är väldigt säsongsbetonade.

Det har i flera fall inneburit att beställningar av i november av böcker tilltänkt julhandeln, i praktiken varit svåra att få klara till butikerna innan december.

Läs mer

En av Sveriges största bokproducenter

Välkommen till landets största tryckeri. Hos oss är du alltid välkommen och dina bokproduktioner expedieras och produceras av duktig personal i Nordens största grafiska produktion.

Se maskinpark

Miljö och klimat

Det finns inga ursäkter för att inte hela tiden försöka minska företagets miljöpåverkan och säkerställa miljövänliga material.

Vi är Svanenmärkta med reg.nr. 5041-0826 och FSC®-certifierad med licenskod FSC®-C010493. Vi erbjuder ISO-certifierad produktion och erbjuder klimatkompenserade trycksaker.

Se miljöprofil

Bookbox

Få en låda med din titel utskriven och skickad till distributören. Innan lådan är tom sätts en ny låda automatiskt i produktion.

Fast lågt styckpris. Ingen administration eller inkurans/fragmentering.

Gå till bookbox.nu

Kundservice i världsklass

Pappersboken är mer populär än e-böcker och ljudböcker. Detta stödjer våra produktionssiffror som visar en ökning med 41,55 % de senaste tre åren.

Vi förstår varför den tryckta boken är viktig både för fördjupning och lärande. Därför står våra rådgivare redo att ge dig råd om du behöver hjälp.

Kontakta oss
Antal böcker som producerats
under de senaste 12 månaderna
18 985 956 Mjukband/softcover
1 535 181 Mjukband/softcover med flikomslag
3 274 557 Hardcover
424 890 Wire-O
50 554 Spiral

Välkommen till ScandinavianBook

På ScandinavianBook är vi experter på att producera alla sorters böcker.

Bland våra kunder finns några av landets största förlag, egenutgivare, privatpersoner och företag. Vi har med andra ord lång erfarenhet av alla möjliga bokprojekt, oavsett om du ska ge ut en ny storsäljare, ha gjort tidningar eller ge ut egna memoarer.

56 345 böcker om dagen
Under 2021 producerade vi 12 473 672 böcker, motsvarande 49 109 böcker dagligen. Under 2022 producerade vi 12 677 801 böcker, motsvarande 56 345 böcker dagligen eller 1,4 böcker per invånare.

Det ska vara enkelt
80% av våra kunder beställer via vår hemsida. Se hur enkelt du kan beräkna priser, lägga beställningar och överföra stora tryckta filer till din nästa bokpublicering.

Beräkna ditt tryckpris här

Vi är specialister på bokproduktion
Våra bokexperter har mer än tio års erfarenhet och är dedikerade till bokproduktion. Kontakta oss om du har några frågor.

Linda Pettersson
Linda Pettersson

Bokpaketet
I bokpaketet kan du se både pappers- och tryckprover, samt läsa mer om allt inom bokproduktion.

Bokpaketet
Kostnadsfri
  • Beställ ditt kostnadsfria exemplar
    av bokpaketet här.

En del av LaserTryck.se

ScandinavianBook är bokavdelningen på LaserTryck.se - Skandinaviens största grafiska företag och tryckerikoncern.

Din totalleverantör
Att vara störst betyder faktiskt mycket inom bokproduktionen. Vi har landets största bokproduktion, vilket ger en rad stordriftsfördelar som säkerställer högre kvalitetssäkring och större flexibilitet.
Vi är bland de få boktryckare som har ett eget bokbinderi, där vi erbjuder alla bindningstyper och allt inom efterbehandling och specialeffekter för ditt omslag.

Maskinparken
I vår toppmoderna maskinpark erbjuder vi både traditionellt offsettryck, digitaltryck i samma kvalitet som offset, och bläckstråletryck. Se vår stora maskinpark.

Framtidens bokproduktion
Vi vill ligga i framkant med nya innovativa lösningar som automatiserar bokproduktionen och sänker kostnader för våra kunder. Därför har vi bl.a. utvecklat bookbox®.

Loading ...

Din inköpskorg

 
Ekspres gebyr:
Pris totalt: : exkl. moms
Total rabatt: